loading...
sports medicine،طب ورزشی،بیومکانیک و آسیب شناسی ورزشی
omid بازدید : 53 سه شنبه 16 مهر 1392 نظرات (0)
اثر ماساژ بر ریکاوری

recovery_main

 

از نظر علمی افزایش در جریان خون عضله اسکلتی میزان لاکتات انتقال یافته به مکانهایی که در آنجا حذف می شوند را تسریع می دهد (کبد) در نتیجه میزان برداشت لاکتات افزایش می یابد.

نلسون، مشخص کرده است که ماسا ژ Tapotement یک افزایش معنی داری را در جریان خون ایجاد می کند .این افزایش به سبب انقباضات عضلانی مکرر به مانند انقباضات عضلانی ارادی که توسط خود فرد ایجاد می شود می باشد .کافارل ، معتقد است که فشار دست بطورمستقیم نمی تواند جریان داخلی شریان را افزایش دهد اما موجب افزایش فشار شریانی و تخلیه سیاهرگی می شود. با ایجاد میزان کمی فشارمنفی در داخل سیاهرگ موجب کشش خون بداخل مویرگ می شود
omid بازدید : 376 دوشنبه 15 مهر 1392 نظرات (0)

 

رابطه بين ناهنجاري زانوي پرانتزي با عملكرد و قدرت اندام تحتاني در فوتبالیست های نوجوان

Malihe Hadadnezhad, Amir Letafatkar, ملیحه حدادنژاد, امیر لطافت کار

چکیده


مقدمه: هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه بین ناهنجاری زانوی پرانتزی با عملكرد و قدرت اندام تحتاني در فوتبالیست­های نوجوان بود.

مواد و روش­ها: برای انجام اين تحقيق 60 فوتباليست نوجوان با میانگین سنی78/0 ±2/15 سال، میانگین وزنی39/3±9/58 کیلوگرم و میانگین قد21/6±166 سانتی­متر انتخاب شدند. براي ارزيابي وضعيت بدني آزمودني­ها از روش كندال و خط شاقول استفاده شد. ناهنجاري زانوي پرانتزي با استفاده از كوليس اندازه­گيري و ثبت شد. همچنین براي بررسي قدرت و عملکرد اندام تحتانی آزمودني­ها از آزمون اسكوات روي يك پا و بدست آوردن حداكثر فاصله، بيشترين فاصله بدست آمده از لي­لي روي يك پا، انجام سه لي­لي متوالي روي يك پا و بدست­آوردن بيشترين فاصله، پرش عمودي و آزمون­تي استفاده شد. برای بررسی اختلاف آزمون­ها در دو گروه تحقیقی از تی­مستقل استفاده شد.

نتایج: با توجه به نتایج بدست آمده از تحقيق حاضر، اختلاف معنی­داری بین دوگروه در اجرای آزمون­ها یافت نشد[پرش عمودی(P=0.005)، اسكوات روي يك پا و بدست آوردن حداكثر فاصله(P=0.019)، بيشترين فاصله بدست آمده از لي­لي روي يك پا (P=0.011)، انجام سه لي­لي متوالي روي يك پا و بدست آوردن بيشترين فاصله (P=0.008) و آزمون تي (P=0.003)].

بحث و نتیجه­گیری: با توجه به نتایج بدست آمده از این تحقیق نتیجه­گیری می­شود وضعيت بدني در متغيرهاي اجرا در فوتباليست­ها تاثیرگذار بوده و ناهنجاري زانوي پرانتزي مي­تواند باعث تضعيف اجرا گردد.

واژگان­کلیدی: آمادگی جسمانی، آمادگی حرکتی، فوتبال، فوتباليست­های نوجوان، ناهنجاری زانوي پرانتزي يا ضربدري.

 

برای دانلود کامل مقاله کلیک کنید

 

omid بازدید : 806 دوشنبه 15 مهر 1392 نظرات (0)

تأثیر هشت هفته تمرين با توپ فیزیوبال بر اصلاح کیفوز پشتی، تعادل و كيفيت زندگي مردان مبتلا به مصرف مواد مخدر پس از ترك اعتیاد

 

Aliasghar Kazemi, Reza Mahdavinejad, Gholamali Ghasemi, Morteza Sadeghi, علی اصغر کاظمی, رضا مهدوی نژاد, غلامعلی قاسمی, مرتضی صادقی

 

 

چکیده


مقدمه: ورزش و فعالیت بدنی این پتانسیل را دارند که باعث بهبود و پیشرفت سلامتی و کیفیت زندگی افراد مبتلا به مصرف مواد مخدر شوند. بنابراین هدف تحقیق حاضر، بررسی تأثیر هشت هفته تمرين با توپ فیزیوبال بر اصلاح کیفوز پشتی، تعادل (ایستا و پویا) و كيفيت زندگي مردان مبتلا به مصرف مواد مخدر پس از ترك اعتیاد بود.

مواد و روش‌ها: تعداد 30 مرد مبتلا به مصرف مواد مخدر با محدوده سني 20 تا 40 سال که دو ماه از ترک اعتیاد آنان گذشته بود و دارای عارضه افزایش کیفوز پشتی بودند، به صورت در دسترس و هدفمند انتخاب و پس از اخذ رضایت‌نامه به طور تصادفي در دو گروه تجربی (تمرینی) و شاهد قرار داده شدند. زاویه کيفوز آزمودنی‌ها به وسیله خط‌کش منعطف، تعادل پویا توسط آزمون ستاره (Star excursion balance test یا SEBT)، تعادل ایستا با آزمون Romberg و کیفیت زندگی با استفاده از فرم کوتاه پرسش‌نامه کیفیت زندگی (SF-36) اندازه‌گيري گرديد. آزمودنی‌ها به مدت 8 هفته و هر هفته سه جلسه و هر جلسه 60 تا 90 دقیقه تمرينات منتخب را تحت نظر متخصص حرکات اصلاحی و درمانی انجام دادند. جهت تحليل داده‌ها از روش آماري ANOVA براي داده‌هاي تکراري در سطح معنی‌داری 05/0 ≥ P استفاده گردید.

يافته‌ها: تغييرات و تعامل در هر سه متغیر تعادل و کیفیت زندگی، در پس‌آزمون نسبت به پیش‌آزمون در گروه تمرینی معنی‌دار بود (05/0 > P). بدین معنی که تمرینات اعمال شده دارای تأثیر مثبتی بوده است. همچنین تفاوت‌های بين گروهي در تمامی متغيرهای تحقيق معنی‌دار نبود (05/0 < P).

نتيجه‌گيري: به نظر مي‌رسد برنامه تمرینی با توپ فیزیوبال برای بهبود ناهنجاری کیفوز پشتی، افزایش تعادل و کیفیت زندگی افراد مبتلا به مصرف مواد مخدر در حال ترک مفید است و می‌تواند به عنوان یک روش درمان غیر دارویی در بازتوانی این افراد مؤثر واقع شده و توسط مراکز ترک اعتیاد مورد استفاده قرار گیرد.

کليد واژه‌ها: اعتیاد،توپفیزیوبال،کیفوز، تعادل،کيفيتزندگي

 

برای دانلود کامل مقاله کلیک کنید

درباره ما
sports medicine،طب ورزشی،بیومکانیک و آسیب شناسی ورزشی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 22
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 41
  • آی پی دیروز : 37
  • بازدید امروز : 14
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 161
  • بازدید ماه : 283
  • بازدید سال : 500
  • بازدید کلی : 11,162