loading...
sports medicine،طب ورزشی،بیومکانیک و آسیب شناسی ورزشی
omid بازدید : 156 سه شنبه 23 مهر 1392 نظرات (0)

 

دیستونی به معنی انقباض کوتاه یا طولانی یک یا گروهی از عضلات است که منجر به تغییر وضعیت غیر طبیعی یک عضو می شود .

دیستونی علل متعددی از جمله دارویی، عروقی، ارثی و ... دارد و به انواع مختلفی طبقه بندی می شود که موضوع بحث ما نمی باشد. دیستونی گردنی به انواع دیستونی فوکال یا سگمنتال طبقه بندی می شود. اگر انقباض عضلات منجر به حرکت گردن به یک طرف و کمی به عقب شود به آن تورتیکولی، اگر منجر به حرکت سر به عقب شود رتروکولی و اگر منجر به حرکت سر و گردن به جلو شود به آن آنتروکولی می گویند. از دیستونی های کانونی دیگر می توان به بلفارواسپاسم و دیستونی اروماندیبولر اشاره کرد، ولی شایع ترین نوع دیستونی کانونی تورتیکولی است. این بیماری معمولاً از اوایل تا اواسط میانسالی شروع می شود و در بعضی از ارگانها شایع تر است. علت بیماری به درستی مشخص نیست ولی عده ای آن را ژنتیکی می دانند، زیرا در فرم ارثی دیستونی که به آن DytI گفته می شود، مواردی از دیستونی کانونی دیده شده است و در بعضی از افرادی که مبتلا به دیستونی کانونی می باشند موتاسیون در ژن DytI دیده شده است.

 

omid بازدید : 178 چهارشنبه 17 مهر 1392 نظرات (0)

ورزش پیلاتس چیست؟

 

 

آیا "پیلاتس" انجام می دهید؟ 

نام شیوۀ پیلاتس برگرفته شده از نام مبتکر آن ژوزف پیلاتس، متولد سال 1880 در آلمان است. ورزشکاری تمام عیار، که سبکی در ژیمناستیک بر روی زمین را ابداع کرد. متدی که در سال های دهۀ 20 موفقیتی چشمگیر و عظیم در امریکا به دست آورد. امروزه پیلاتس فنی بین یوگا و ژیمناستیک است که در تمام دنیا به آن پرداخته می شود.

مبتکر شیوۀ پیلاتس

ژوزف پیلاتس متدش را در جنگ جهانی اول در انگلستان بر روی هم وطنان زندانی اش و سپس سربازان زخمی و بی حرکت ابداع و امتحان کرد. او در نظر داشت از وسایل و فنر تخت ها برای به حرکت انداختن و کنترل کردن ماهیچه ها استفاده کند. پس این متد، فنی برای ایجاد مقاومت است. سپس در سال های دهه 20 این متد در امریکا بسیار محبوب می شود و مانند ژیمناستیک بر روی زمین با وسیله و یا بدون وسیله صورت می گیرد.

 

omid بازدید : 51 چهارشنبه 17 مهر 1392 نظرات (0)
ورزش احتمال بازگشت سرطان را كاهش می‌دهد
 

پس از تشخیص و درمان سرطان، نحوه زندگی بیمار تغییر می‌كند. بیشتر افراد همه تلاش خود را به كار می‌گیرند تا از بازگشت بیماری جلوگیری كنند. علاوه بر تغذیه مناسب، فعالیت‌های ورزشی نقش مهمی در حفظ سلامت، تحرك و شادابی افراد ایفا می‌كنند.

 پژوهش‌ها نشان می‌دهد افزایش سطح فعالیت‌های بدنی منجر به كاهش خطر بازگشت سرطان و افزایش احتمال درمان موفق آن می‌شود
omid بازدید : 376 دوشنبه 15 مهر 1392 نظرات (0)

 

رابطه بين ناهنجاري زانوي پرانتزي با عملكرد و قدرت اندام تحتاني در فوتبالیست های نوجوان

Malihe Hadadnezhad, Amir Letafatkar, ملیحه حدادنژاد, امیر لطافت کار

چکیده


مقدمه: هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه بین ناهنجاری زانوی پرانتزی با عملكرد و قدرت اندام تحتاني در فوتبالیست­های نوجوان بود.

مواد و روش­ها: برای انجام اين تحقيق 60 فوتباليست نوجوان با میانگین سنی78/0 ±2/15 سال، میانگین وزنی39/3±9/58 کیلوگرم و میانگین قد21/6±166 سانتی­متر انتخاب شدند. براي ارزيابي وضعيت بدني آزمودني­ها از روش كندال و خط شاقول استفاده شد. ناهنجاري زانوي پرانتزي با استفاده از كوليس اندازه­گيري و ثبت شد. همچنین براي بررسي قدرت و عملکرد اندام تحتانی آزمودني­ها از آزمون اسكوات روي يك پا و بدست آوردن حداكثر فاصله، بيشترين فاصله بدست آمده از لي­لي روي يك پا، انجام سه لي­لي متوالي روي يك پا و بدست­آوردن بيشترين فاصله، پرش عمودي و آزمون­تي استفاده شد. برای بررسی اختلاف آزمون­ها در دو گروه تحقیقی از تی­مستقل استفاده شد.

نتایج: با توجه به نتایج بدست آمده از تحقيق حاضر، اختلاف معنی­داری بین دوگروه در اجرای آزمون­ها یافت نشد[پرش عمودی(P=0.005)، اسكوات روي يك پا و بدست آوردن حداكثر فاصله(P=0.019)، بيشترين فاصله بدست آمده از لي­لي روي يك پا (P=0.011)، انجام سه لي­لي متوالي روي يك پا و بدست آوردن بيشترين فاصله (P=0.008) و آزمون تي (P=0.003)].

بحث و نتیجه­گیری: با توجه به نتایج بدست آمده از این تحقیق نتیجه­گیری می­شود وضعيت بدني در متغيرهاي اجرا در فوتباليست­ها تاثیرگذار بوده و ناهنجاري زانوي پرانتزي مي­تواند باعث تضعيف اجرا گردد.

واژگان­کلیدی: آمادگی جسمانی، آمادگی حرکتی، فوتبال، فوتباليست­های نوجوان، ناهنجاری زانوي پرانتزي يا ضربدري.

 

برای دانلود کامل مقاله کلیک کنید

 

omid بازدید : 54 جمعه 12 مهر 1392 نظرات (0)
 
 

آسم ناشي از ورزش
 
یکی از انواع آسم، آسم ناشی از ورزش است که با افزایش فعالیت جسمانی ایجاد می‌شود تا کنون علت آسم ناشی از ورزش به درستی شناخته نشده است. و بهترین دلیل برای آن، آزاد شدن مواد تنگ کننده برونشی و ریوی است که باعث بروز آسم ورزشی یا EIA می‌شود. آیا افراد مبتلا به آسم قادر به انجام ورزش هستند؟ بیماران مبتلا به آسم باید فعالیت‌های ورزشی و بدنی خود را با رعایت اقدامات پیشگیرانه حفظ کنند و چنانچه حین ورزش سنگین حمله حاد آسم رخ دهد بیمار باید سریعاً نشسته و استراحت کند و مقدار اندکی آب گرم نوشیده و از گشادکننده‌های استنشاقی ( که همیشه باید همواره داشته باشد) استفاده کند. ارزش و اهمیت تمرینهای ورزشی جوانان و کودکانی که پس از فعالیت‌های ورزشی آسم ورزشی را تجربه می‌کنند ممکن است از فعالیتهای شدید پرهیز کنند و بدین علت این کودکان ممکن است دارای ۱ـ آمادگی بدنی پائین‌تر ۲ـ شکل جسمانی ضعیف ۳ـ بد شکلی قفسه سینه ۴ـ فقدان مهارتهای حرکتی باشند
درباره ما
sports medicine،طب ورزشی،بیومکانیک و آسیب شناسی ورزشی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 22
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 47
  • آی پی دیروز : 37
  • بازدید امروز : 33
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 180
  • بازدید ماه : 302
  • بازدید سال : 519
  • بازدید کلی : 11,181